تفاوت فیبروز و میکروبلیدینگ ابرو در چیست؟ فیبروز ابرو و میکروبلیدینگ هر دو روشهایی برای زیباسازی و اصلاح ابرو هستند. ابروها علاوه بر اینکه از چشم در برابر عرق و ذرات خارجی محافظت میکنند، در زیبایی صورت نیز نقش اساسی دارند. ابروهای پرپشت و زیبا میتوانند یک قاب عالی از صورت و چشمهای شما در معرض دید دیگران قرار دهند.
خوشبختانه روشهای زیادی برای پر کردن و زیباسازی ابرو وجود دارند. یکی از همین روشها که اخیرا رواج بسیاری یافته، میکروبلیدینگ است. فیبروز نیز یکی از روشهای بسیار مشابه میکروبلیدینگ و حتی به نوعی، یکی از زیر مجموعههای آن است.
در این مقاله از مجله اینترنتی آزاده فضیلی ابتدا به صورت کامل به معرفی این دو روش درمان ابرو میپردازیم و پس از آن، تفاوت فیبروز و میکروبلیدینگ را نیز بررسی خواهیم کرد. لطفا تا پایان، با ما همراه باشید.
تعریف فیبروز ابرو
در روش فیبروز ابرو طراحی ابرو طبق چهار مدلی است که توسط برانکو بابیک در کمپانی فی طراحی شده است، طراحی خود را انجام می دهند و با توجه به نسبت های طلایی چهارگانه می توانند فرم و شکل صورت مشتری را در نظر بگیرند و طبق استانداردهای جهانی به طراحی بپردازند. در روش فیبروز برخلاف روش میکروبلیدینگ ابرو سلیقه مشتری سوال می شود و به عنوان یک راهنمای کلی مد نظر قرار می گیرد و بیشتر بر پایه استانداردهای جهانی پیش برده می شود و همچنین در این روش نیز از یک قلم و رنگ برای انجام فیبروز استفاده می شود و پیگمنت ها را در لایه میانی پوست قرار می دهند و ماندگاری آن نیز همانند میکروبلیدینگ ابرو با توجه به نوع پوست و مهارت فرد پیگمنتر و کیفیت رنگ های به کار برده شده، بین هشت ماه تا دو سال می باشد.
تعریف میکروبلیدینگ ابرو
میکروبلیدینگ ابرو از جمله روش های نیمه دائم برای زیبایی ابروها می باشد و شما می توانید سلیقه خود را با فرد پیگمنتر در میان بگذارید و وی با توجه به سلیقه و فرم صورت شما نسبت به ارائه طرحی زیبا اقدام می کند. در روش میکروبلیدینگ ابرو بر خلاف فیبروز سلیقه و درخواست مشتری نقش اصلی را ایفا می کند و بهره گیری از استانداردهای جهانی طراحی نیز می بایست حول سلیقه مشتری بچرخد و رنگ به کار رفته در این روش نیز معمولا طبق درخواست مشتری صورت می پذیرد. به همین دلیل معمولا رضایت افراد از این روش نسبت به فیبروز بیشتر می باشد، زیرا معمولا افراد به استانداردها توجهی ندارند و به زیبایی می اندیشند.
در روش میکروبلیدینگ از هیچ دستگاه و قلمی استفاده نمی شود و معمولا پیگمنتر به روش دستی و با آموزش هایی که در جهت فرم چهره و صورت و نحوه ترکیب کردن رنگ ها داشته است، نسبت به طراحی ابروهای مشتری اقدام می کند. در این روش مهارت پیگمنتر از نکات اساسی است که در صورت بروز اشتباهی کوچک در نحوه ترکیب رنگ و یا فشار دست او می تواند خروجی نامناسبی را ارائه دهد.
ماندگاری میکروبلیدینگ
در میان بانوان این ذهنیت به اشتباه شکل گرفته است که میکروبلیدینگ ماندگاری کمی داشته و پس از سه تا شش ماه نیاز به ترمیم مجدد دارد در صورتی که اگر میکروبلیدینگ به درستی انجام شود ماندگاری آن با توجه به جنس پوست مشتری تا دوسال و حتی بیشتر خواهد بود .
درست است که ماندگاری این تکنیک بر روی پوستهای چرب ، کم است اما ابتدای ورود تکنیک میکروبلیدینگ به ایران هر آرایشگر با به دست گرفتن قلم تاچ ادعای حرفه ای بودن در تکنیک میکروبلیدینگ بخصوص فیبروز ابرو را داشت و چون آن را همانند میکروپیگمنتیشن ابرو و یا در عمق زیاد انجام میداد نتیجه اش از بین رفتن سریع رنگدانه زیرپوست بود. من مشتریهایی دارم که ماندگاری میکروبلیدینگ فیبروز آنها بیش از سه سال بوده و هنوز نیاز به ترمیم مجدد ندارند. ماندگاری میکروبلیدینگ به عوامل متعددی نظیر جنس پوست مشتری ، شرایط فیزیکی بدن مشتری ، مراقبتهای مشتری بعد از میکروبلیدینگ بستگی دارد.
تفاوت فیبروز و میکروبلیدینگ ابرو در چیست؟
اکنون که با این دو روش درمان و اصلا ابرو بیشتر آشنا شدیم، زمان آن رسیده تا به صورت دقیق، به بررسی فرق فیبروز و میکروبلیدینگ نیز بپردازیم.
مهمترین تفاوت این دو روش را میتوان بنیانگذاران آنها دانست. فیبروز توسط یک آکادمی معتبر و سرشناس زیبایی و بر اساس استانداردهای کاملی عملی طراحی شده است؛ در حالی که میکروبلیدینگ جنبه عمومی بیشتری دارد و در مناطق مختلف، به صورتهای متفاوت انجام میشود.
هر دو روش به صورت دستی انجام میشوند؛ اما فیبروز از استانداردهای مشخصی برخوردار است. البته میکروبلیدینگ نیز بر اساس اصول و قواعد صورت میگیرد؛ اما بهرحال، دست تکنسین در آن بازتر است.
از طرفی دیگر، سوزنها و رنگدانههایی که در فیبروز استفاده میشوند؛ میتوانند بسیار باکیفیتتر از نمونههای به کار رفته در میکروبیلدینگ باشند.
آیا میکروبلیدینگ یا فیبروز عوارض خاصی دارند؟
در حال حاضر، مهمترین عارضههایی که ممکن است این روشها به همراه داشته باشند، مربوط به ایجاد عفونت و یا آلرژیهای احتمالی است. برای پیشگیری از این موارد، حتما فیبروز یا میکروبلیدینگ را در مراکز معتبر و با استفاده از موارد اورجینال و باکیفیت انجام دهید.
ممکن است تا یک هفته بعد از انجام این ترمیمها، در ناحیه ابروها احساس درد داشته باشید که کاملا طبیعی است. همچنین زخمهایی نیز در اطراف ابروهای شما ایجاد میشوند که با شرکت در جلسه ترمیم، برطرف خواهند شد.
تذکر: افرادی که پوست بسیار حساس و یا چرب دارند، بهتر است که از روشهای درمانی فیبروز یا میکروبلیدینگ استفاده نکنند.
تفاوت فیبروز و میکروبلیدینگ ابرو نسبت به میکروپیگمنتیشن چیست؟
میکروپیکمنتیشن ابرو یکی دیگر از روشهای تاتو است که از آن به عنوان آرایش دائم نیز یاد می شود. این روش فقط مختص ابروها نبوده و در قسمتهای دیگر از جمله سر، لب، چشم و … نیز کاربرد دارد.
این روش به وسیله دستگاهی استاندارد و با وسایل یکبار مصرف و استریل شده برای تاتو استفاده میشود که با سیستم بستهای که دارند، تضمین کننده عدم برگشت خون و آلودگی از فردی به فرد دیگر است.
در روش میکروپیگمنتیشن میزان عمق نفوذ سوزن و سرعت حرکت سوزن، توسط صفحه دیجیتال دستگاه تعیین میشود. به این ترتیب، خطوطی که در سطح پوست ایجاد میشوند شبیه هم بوده و عمق و پهنای کل طول خطوط یکسان است.
دوام و ماندگاری در روش میکروپیگمنتیشن حدودا بین شش ماه تا یک سال بر اساس نوع پوست است؛ اما باید این را هم دانست که هرچه پوست چربتر باشد ماندگاری کمتر است.
از جمله مهمترین مزایای فیبروز یا میکروبلیدینگ نسبت به میکروپیگمنتیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- طبیعی بودن
- امکان تقلید از روشهای میکروبلیدینگ مو
- مناسب بودن برای افرادی که از موهای ریز برخوردارند
کلام پایانی
در این مقاله به بررسی فرق فیبروز و میکروبلیدینگ پرداختیم تا شما عزیزان بتوانید با دیدی بهتر، یکی از این دو روش درمانی و ترمیم ابرو را انتخاب کنید.