آموزشگاه و سالن زیبایی ستاره می گل

فیلر ابرو

نکات مهمی که در مورد فیلر ابرو باید بدانید

با افزایش سن، ابروهای ما برآمدگی و ارتفاع خود را از دست می‌ دهند و استخوان و بافت نرم پوست در این نواحی، از بین می روند. امروزه روش های جدید و بدون جراحی؛ برای لیفت ابرو و پر کردن پوست در این نواحی مانند فیلر ابرو وجود دارد. تزریق فیلر یا ژل ابرو؛ ممکن است به خود ابروی خارجی تزریق شود تا برجستگی بیشتری به آن ناحیه بدهد.
فیلر ابرو، میتواند ارتفاع و فرم ابروها را، بهبود بخشند.

از این پرکننده های پوستی؛ میتوان برای بهبود ظاهر برآمدگی های ابرو، پهن کردن و لفت دادن ابرو، استفاده کرد. در این مطلب از مجله آزاده فضیلی، تمام آموزش های ضروری درمورد فیلر ابرو و یا پر کننده پوست ابرو و نحوه انجام آن، مزایا و معایب این روش زیبایی را خواهید آموخت.

تزریق فیلر ابرو یا ژل ابرو چیست؟

پرکننده ها و فیلر ابرو؛ به لایه درم پوست (زیر سطح یا لایه کوتیکول مو و لایه اپیدرم) حجم می‌دهند. این روش زیبایی بدون نیاز به عمل جراحی؛ به کاهش چین و چروک، خطوط و افتادگی پوست کمک میکند.
علاوه بر افزایش سن، کاهش حجم پوست و اثرات مضر آن بر ظاهر پوست، بالا و زیر ابروها میتواند به دلیل سیگار کشیدن، کم آبی بدن و قرار گرفتن بیش از حد در معرض اشعه ماوراء بنفش خورشید رخ دهد.

فیلر ابرو

معمولا، پزشک متخصص پوست و زیبایی، صورت و ابروهای را معاینه میکند.

علامت های مهم در معاینه توسط پزشک متخصص زیبایی برای انجام فیلر ابرو، شامل این موارد است:

  • اینکه ابروها در حال حاضر کجا نشسته اند، چه شکلی هستند یکی از المان های مهم در انجام فیلر ابرو به شمار میرود.
  • آیا افتادگی پلک یا عدم تقارن وجود دارد.
  • آیا شقیقه ها یا پیشانی نیاز به پر کردن دارند. چقدر برجستگی ابرو از دست رفته است؟
  • آیا بیمار به راه حل دائمی تری مانند لیفت با نخ، درمان با قلم پلاسما، یا لیفت ابرو با جراحی نیاز دارد یا با تزریق فیلر مشکل برطرف می‌شود.

مزایای لیفت ابرو با فیلر

  • افزایش اعتماد به ‌نفس در فرد
  • افزایش جوانسازی پوست و بهبود شکل ظاهری فرد
  • شکل‌دهی فرم ابرو و ایجاد قوس مورد نظر
  • کاهش چین و چروک‌های ناحیه پیشانی و اطراف چشم
  • بهبود خط اخم و چین و چروک‌های عمودی بین دو ابرو
  • بالا بردن ابرو با تزریق ژل، سبب رفع افتادگی پوست زیر ابرو و ایجاد ظاهر جوان و شاداب در فرد می‌شود.
  • انجام لیفت ابرو با تزریق فیلر برای افرادی که نمی‌خواهند برای زیبایی ظاهری خود از روش‌های جراحی استفاده کنند، گزینه‌ی بسیار مناسبی است.
  • پس از انجام این عمل، فرد به استراحت نیاز ندارد و خطری او را تهدید نمی‌کند.
  • تزریق فیلر به زمان زیادی نیاز ندارد و روند بهبودی و عوارض جانبی آن برای فرد بسیار کم است.
  • یکی از مزایای بالا بردن ابرو با تزریق فیلر این است که نتایج، بلافاصله بعد از تزریق قابل مشاهده هستند و در صورت عدم رضایت از نتیجه، می‌توان آن را اصلاح کرد.

انواع فیلر ابرو یا پرکننده و ژل ابرو

فیلر ابرو؛ محلول تزریقی است که از انواع مختلفی از مواد ساخته میشوند. پرکننده‌های اسید هیالورونیک (HA)، هیدروکسی‌لاپاتیت کلسیم، اسید پلی لاکتیک و پرکننده‌های کلاژن، از انواع موارد تشکیل دهنده ژل ابرو هستند.
پرکننده های حاوی اسید هیالورونیک، اغلب برای درمان چین و چروک و حجم دادن به پوست استفاده میشوند.

ماهیت “هیدروفیل” اسید هیالورونیک؛ آب را به ناحیه تزریق شده ابروها جذب کرده و همچنین به پر کردن حجم از دست رفته که با افزایش سن رخ میدهد، نیز کمک میکند. همچنین، فیلرهای مبتنی بر اسید هیالورونیک؛ تولید اسید هیالورونیک طبیعی توسط بدن را تشدید میکنند که منجر به افزایش تولید کلاژن و الاستین در نواحی مختلف اطراف پوست ابروها میشود.
اثرات مفید این مواد، استحکام و قابلیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد تا ظاهری جوان تر و شاداب تر داشته باشید.

نحوه انجام فیلر ابرو برای لیفت دادن ابروها

برای انجام لیفت ابرو با تزریق فیلر؛ در ابتدا صورت با الکل پاک می‌شود. قبل از درمان برای مدت کوتاهی، یخ روی ناحیه مورد نظر اعمال می‌شود. پزشک در اطراف چشم ها و ابروها با تزریق های شل کننده عضلانی، عمل تزریق فیلر را انجام میدهد.

تزریق اسید هیالورونیک با کشیدن آب به لایه درم پوست و ایجاد اثر حجیم؛ به کاهش خطوط و چین و چروک های اطراف چشم و ابروها کمک می‌کند. پرکننده‌های مبتنی بر اسید هیالورونیک نیز تولید کلاژن توسط بدن را تحریک می‌کنند که استحکام و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می‌بخشد.

معمولا یک کرم بی‌حس‌کننده (45 دقیقه قبل)، روی نواحی مورد نظر ابروها، قبل از درمان اعمال می‌شود. به علاوه، یخ همیشه برای کاهش درد و کاهش خطر کبودی اطراف ابروها استفاده خواهد شد.

مراقبت‌های قبل از تزریق فیلر ابرو

  • از یک هفته قبل از تزریق، از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین، مورتین، ایبوپروفن و یا ناپروکسن استفاده نکنید.
  • از یک هفته قبل از تزریق، از مصرف مکمل‌هایی، از جمله گیاه گل راعی، جینکو، روغن گل پامچال، سیر، جینسنگ و ویتامین E اجتناب کنید.
  • از 2 روز قبل از تزریق ژل استفاده از کرم‌های موضعی مانند ترتینوئین (رتین-آ)، رتینول، رتینوئید، اسید گلیکولیک یا هر محصول موضعی ضد پیری دیگری خودداری کنید.
  • از دو روز قبل از تزریق از انجام اپیلاسیون موهای زائد، دکلره کردن، بند انداختن و یا استفاده از کرم‌های موبر در ناحیه‌ای که قرار است ژل تزریق شود خودداری کنید.
  • از دو روز قبل از تزریق شروع به استفاده از داروی آرنیکا (گل همیشه بهار) کنید. (این کار اگرچه ضروری نیست؛ اما به کاهش کبودی کمک می‌کند.)
  • اگر سابقه ابتلا به تبخال داشته باشید، این خطر وجود دارد که سوراخ حاصل از سوزن تزریق مجدداً باعث ایجاد تبخال شود. به همین خاطر حتماً از قبل پزشک خود را در این باره مطلع کنید.

فیلر ابرو

مراقبت‌های پس از تزریق فیلر ابرو

مهم‌ترین توصیه‌های مربوط به مراقبت بعد از تزریق فیلر به شرح زیر است:

  1. کمپرس سرد برای کمک به رفع ورم و کاهش درد روی صورت گذاشته شود.
  2. احتمال عفونت کردن در زمانی که تزریق تازه انجام شده است، بسیار بالاتر است، بنابراین پزشک، توصیه می‌کند که ناحیه تزریق را حداقل تا چند ساعت پس از عمل لمس نکنید. لمس کردن ناحیه تزریق با دست یا حتی با لوازم آرایش خطر عفونت را به شدت افزایش می‌دهد.
  3. دست‌کاری کردن صورت حداقل تا دو هفته پس از تزریق فیلر ممنوع است. مدتی زمان می‌برد تا فیلر تزریق شده جا بیفتد. جا افتادن تزریق برای اکثر افراد حدوداً دو هفته طول می‌کشد. به همین دلیل صورت را در این مدت نباید به‌ هیچ‌ وجه دست‌کاری کنید. منظور از دست‌کاری کردن، ماساژ صورت، میکرودرم ابریژن، درمارولر و حتی آرایش نیمه دائمی است.
  4. ورزش کردن به مدت 24 ـ 48 ساعت پس از تزریق فیلر ممنوع است.
  5. از اشعه ماوراءبنفش خورشید دوری کنید.
  6. از کرم ضدعفونی کننده و التیام‌بخش برای رفع عوارض پس از تزریق استفاده کنید.
  7. چند شب اول پس از تزریق فیلر به پشت بخوابید تا فشار به ناحیه درمان وارد نشود و ژل جابه‌جا نشود.
  8. به مدت 24 ساعت پس از تزریق فیلر از کرم‌های AHA، BHA، رتینول یا ویتامین ث استفاده نکنید.

عوارض فیلر ابرو را بدانید!

گاهی اوقات ممکن است بعد از تزریق فیلر یا ژل ابرو؛ قرمزی و توده های کوچکی در اطراف ابروها به وجود بیاید که میتواند شبیه آکنه خفیف باشد و معمولاً خیلی سریع برطرف می‌شود.

عوارض احتمالی دیگر فیلر ابرو شامل این موارد است:

  • سردرد در حدود 10 درصد از افراد پس از تزریق فیلر اتفاق می‌افتد.
  • کبودی در تعداد قابل توجهی از موارد رخ می‌دهد که جزو عوارض احتمالی فیلر ابرو است.
  • عدم تقارن؛ یکی از عوارض فیلر ابرو است: ممکن است یک طرف بهتر از طرف دیگر ابرو درمان شود و این مسئله معمولاً به دلیل عدم تقارن صورت در بیمار می‌باشد.
  • عفونت بعد از تزریق فیلر ابرو، یک عارضه بسیار نادر است، اما همیشه زمانی که سوزن وارد پوست می‌شود، امکان پذیر است.
  • افتادگی پلک؛ یک خطر احتمالی و از عوارض احتمالی درمان لیفت ابرو میباشد و این موضوع بسیار غیر معمول است.

ماندگاری تزریق ژل زیر ابرو

اثرات پرکننده و یا ژل ابرو، بلافاصله پس از درمان مشاهده میشود. درمان های شل کننده عضلانی، باید هر 3 ماه یکبار انجام شود. نتایج فیلرهای پوستی؛ بر خلاف لیفت ابرو با تزریق ضد چروک، بلافاصله قابل مشاهده است. این روش غیرجراحی، حدود 15 تا 30 دقیقه طول می‌کشد تا تکمیل شود و حداکثر 4 تا 6 ماه دوام دارد. پس از آن، تزریق لیفت ابرو را می‌توان در یک پیگیری مجدد و جلسات بعدی انجام داد تا ماندگاری لیفت ابروها بیشتر شود.

پیام بگذارید

اسکرول به بالا