نکاتی که قبل از هاشور زدن ابرو باید بدانید : برای انجام هاشور ابرو یا میکرو ابرو از دو روش استفاده می شود : یک روش هاشور ابرو با استفاده از دستگاه های برقی یا میکروپیگمنتیشن و روش دوم میکرو ابرو با استفاده از میکروبلیدینگ که به روش دستی شناخته میشود.در این مقاله سعی داریم شما را با کارهایی که قبل از انجام هاشور ابرو باید انجام دهید، آشنا کنم. با مجله آزاده فضیلی همراه باشید.
هاشور ابرو چیست و چگونه و با چه روش هایی انجام می شود؟
به طور کلی میتوان هاشور ابرو ( میکرو ابرو ) را این طور تشریح کرد :
” ایجاد خطوط ظریف در ابرو با طول های نا مساوی در جهت رویش موها با توجه به شکل کلی ابرو و صورت ”
پر کردن ابرو و قرینه سازی ابرو با تاتو با دو روش سایه (شید) و خط (لاین) قابل انجام است که و کشیدن خطوط در میان ابرو با نام هاشور ابرو معروف شده است. به عبارتی میتوان گفت هاشور ابرو روش هایی جدیدی از تاتو هستند که با خطوط طبیعی که به صورت سه بعدی زده میشوند باعث خطای دید میشوند و و خطوط برجسته دیده میشوند
هاشور زدن ابرو با استفاده از دو ابزار قابل انجام است :
ابزار برقی: استفاده از دستگاه های برقی
ابزار دستی: استفاده از تیغ های سوزنی شکل که به روش دستی شناخته میشود.
هر دو روش از سالهای بسیار دور مورد استفاده قرار می گرفته ( مخصوصا روش دستی) که البته در دهه گذشته با پیشرفت های شگرفی در نحوه اجرا و تجهیزات و رنگ های مربوطه روبرو بوده است.
روش اجرا با دستگاه برقی به میکروپیگمنتیشن و روش دستی به میکروبلیدینگ معروف می باشند.
مزایا و معایب هاشور ابرو
مزایای هاشور ابرو: با هاشور زدن ابروی خوی میتوانید، اگر مشکل یا نقصی در ابرویتان وجود دارد را اصلاح کنید یا اگر از فرم ابروی خود راضی نیستید آن را به شکلی طبیعیتر و زیباتر از روشهای دیگر مثل تاتوی ابرو تغییر دهید.
هاشور به خاطر دائمی بودن باعث میشود، موقع آرایش دیگر زمانی را صرف کشیدن مداد ابرو نکنید.
معایب و عوارض هاشور ابرو: یکی از معایب هاشور کردن ابرو دائمی بودن آن است و اینکه ممکن است پس از مدتی پشیمان شده و بخواهید فرم ابروی دیگری داشته باشید.
در این صورت مجبور هستید به سراغ روشهای پاک کردن تاتو بروید که عموما صدمات زیادی به پوست میزند.از طرف دیگر همانطور که اشاره شد لازم است هر چند وقت یک بار اقدام به ترمیم کنید تا زیبایی اولیه آن حفظ شود.
همچنین هاشور ابرو ممکن است عوارضی را به دنبال داشته باشد که عبارتند از:
ایجاد عفونتهای سطحی پوست، که با استفاده از پمادهای آنتیبیوتیکی، ظرف مدت کوتاهی رفع میشوند.
رنگهای مورد استفاده، ممکن است باعث ایجاد آلرژی شوند، که در این صورت مصرف آنتیبیوتیکهای قوی الزامی است.
همچنین، هاشور ابرو ممکن است باعث ایجاد عوارض پوستی، پس از چندین سال شود.
نکاتی که قبل از هاشور زدن ابرو باید بدانید ؛ مراقبت های قبل از کار تاتو
- عدم مصرف مشتقات کافئینی
- قرار نگرفتن در مقابل اشعه uv
- انجام ندادن لایه برداری و میکرودرم
- پرهیز از داروهای تحریکی پوست
- استفاده از داروی مناسب جهت پیشگیری از تبخال(آسیکلوویر)
- مراقبت بعد از کار میکروپیگمنتیشن
- استفاده از کرم یا پماد ویتامین A پس از کار به مقداری که فقط از خشک شدن تاتو جلوگیری کند
- در صورت داشتن التهاب یا درد موضع کار شده از جنتامایسین روزی یکبار استفاده شود
- پرهیز از رفتن در استخر و سونا
- قرار نگرفتن در مقابل نور شدید آفتاب
- انجام ندادن درمان های پوستی
- پرهیز از مصرف لوازم آرایشی(کرم پودر،پنکیک،ریمل،رژلب)تا خوب شدن محل زخم که معمولا 7 تا 10 روز زمان می برد.
- پرهیز از خاراندن و یا کندن پوسته های ایجاد شده بعد از میکروپیگمنتیشن یا تاتو ایمن
هاشور ابرو به روش میکرو ابرو
اما سوالی که این روز ها برای خانم ها خیلی مورد سوال هست در مورد روشی از میکرو ابرو (هاشور ابرو ) به نام فیبروز ابرو می باشد. که با تلفیق دو روش شید و لاین تاتو، متد هایی برای اجرای بهتر روش هاشور ابرو مطابق فرم ابرو و صورت هرکس ابداع کرده که نتیجه کار این متد ها بسیار طبیعی و زیبا هستند.
هاشور ابرو به روش میکروپیگمنتیشن
میکروپیگمنتیشن (تاتوی اصلاحی ) پیاده سازی و یا وارد نمودن رنگدانه ، در حد فاصل قسمت رویی (اپیدرم) و زیرین(درم) پوست برای حصول اطمینان از ماندگاری طولانی و ایمن میباشد .
در روش میکروپیگمنتیشن مقداری از رنگ وارد سوزن میشود و از روی مدل، نواحی مورد نظر پر خواهد شد. این جلسه معمولا نیم تا یک ساعت طول میکشد و دردناک نیست زیرا سوزن خیلی عمیق وارد پوست نمیشود. هر از گاهی نیز کمی به پوست استراحت داده میشود. البته قبل از انجام، میتوان از کرمهای موضعی بیحسکننده هم استفاده کرد. بعد از اتمام جلسه، ابرو کمی پررنگ به نظر میرسد اما رنگ آن به مرور و در عرض چند روز طبیعی میشود.
هاشور ابرو به روش میکروبلیدینگ
میکروبلیدینگ نیز یکی از روش انجام آرایش دائمی بوده و زیر مجموعه تاتو و هاشور (میکرو) به حساب می آید که جدیدتر بوده و به علت ماندگاری کمتر نسبت به میکروپیگمنتیشن معمولا جزو روش های نیمه دائم به حساب می آید. زیرا در این روش جوهر به غشا میانی پوست رفته و به همین دلیل نیمه دائمی محسوب می شود. لازم به ذکر است که انجام این روش نیاز به مجوز داشته و هر کسی نمی تواند این کار را انجام دهد.
یکی از موارد و در واقع مهمترین کاربرد این روش ، در انجام هاشورهای ظریف و مویی میباشد. دلیل این امر هم ، در این است که در روش میکروپیگمنتیشن ، به دلیل لرزش های دستگاه (تبدیل حرکت دورانی موتور به حرکت خطی سوزن ) و ضربات وارده از سوزن به پوست، خط های هاشور ، ضخیم تر از موی ابرو ایجاد میشود و البته عمیقتر .
نکاتی که قبل از هاشور زدن ابرو باید بدانید :پاک کردن هاشور ابرو چگونه انجام میگیرد؟
گاهی اوقات، افراد پس از هاشور ابروها، پشیمان میشوند! ممکن است از مدل ابروهای هاشور زده ناراضی باشند یا به دلیل برخی بیماریها، مجبور به پاک کردن هاشور ابروهای خود شوند. به طور کلی، بیشتر روشهای تاتو و پاک کردن آن، صدمات زیادی به پوست میزنند.
در روشهای جدید پاک کردن رنگهای تاتو و هاشور، پودرهای درشت مولکولی که قابلیت نفوذ به پوست را ندارند، به کار میروند. رنگهای هاشور، به این پودرها جذب شده و به سطح پوست میآیند و به راحتی و بدون درد و جراحت، از پوست پاک میشوند.
در روشهای قدیمی، از تعویض سر سوزن و تراشیدن پوست استفاده میکردند. امروزه روشهای کاربردی دیگری مثل جراحی، منجمد کردن و لایه برداری پوست برای پاک کردن هاشور استفاده میشود.
نکاتی که قبل از هاشور زدن ابرو باید بدانید : در چه مواردی هاشور ابرو توصیه نمیشود؟
در صورت بروز مشکلات پوستی مثل التهاب، آفتاب سوختگی، عفونتهای باکتریایی و یا تزریق بوتاکس و لیفتینگ، بهتر است هاشور ابرو را به زمان دیگری موکول کنید.