میکروپیگمنتیشن یا آرایش دائم یکی از روشهای رایج برای ایجاد ظاهری زیبا در صورت است. برای آرایش دائمی لب، ابرو، خط چشم و خط رویش مو از تکنیک میکروپیگمنتیشن استفاده میکنند. میکروپیگمنتیشن یکی از تکنیکهای آرایش دائم است. بهتر است ابتدا مزایا و معایب میکروپیگمنتیشن ابرو را بدانید تا بهتر بتوانید در مورد آن تصمیم بگیرید. با مجله آزاده فضیلی تا انتها همراه باشید.
نحوه انجام میکروپیگمنتیشن ابرو
حال اگر بخواهید میکروپیگمنتیشن ابرو انجام دهید چه مراحلی را باید طی کنید؟
- در ابتدا نظر شما راجع به رنگ و نوع فرمی که دوست دارید داشته باشید ثبت میشود و از ابروهای شما عکس برداری میشود. در قدم بعد توضیحات لازم در این مورد که پس از انجام این عمل، ابروی شما چه فرمی را به خودش میگیرد داده میشود. چون ممکن است این عمل مغایرتهایی با خواسته شما داشته باشد.
- پیش از انجام میکروپیگمنتیشن اولین قدم که یکی از واجبترینها نیز میباشد مسائل بهداشتی و ضد عفونی بودن ابزار این کار است. پرسنل مربوطه نیز باید تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند و از دستکشهای مخصوص این کار را استفاده نمایند.
- در مرحله بعدی از کرم بی حسی برای نقاطی که قرار است سوزن وارد آن شود استفاده میشود تا این فرآیند آسانتر انجام شود و فرد دردی را حس نکند.
- مرحله بعد اصلی ترین مرحله، یعنی به کارگیری دستگاه مخصوص میکروپیگمنتیشن برای انتقال رنگدانه به پوست فرد میباشد که این کار باید در رعایت بهداشت و همچنین با دستگاهی معتبر انجام بگیرد.
- در مراحل بعد شما باید بررسی کنید که آیا عملی که بر روی ابرو شما انجام شده موفق بوده است یا خیر. بررسی تقارن اندازه و رنگ از اموری است که باید در این مرحله انجام دهید.
- در آخر نیز لازم است تا نکاتی که پس از میکروپیگمنتیشن باید به آنها توجه داشته باشید به شما گوشزد شود. مراقبتهای لازم، کارهایی که تا چند وقت نباید انجام دهید و …
- همچنین باید توجه داشته باشید که معمولا پس از انجام این عمل، رنگی که به صورت شما اعمال شده است کمی پررنگ به نظر میرسد که این مشکل با گذر مدت زمان کوتاه رفع شده و رنگ تزریق شده حالتی طبیعی به خودش میگیرد.
مزایای میکروپیگمنتیشن
برای آنکه درباره مزایا و معایب میکروپیگمنتیشن ابرو بیشتر بدانیم باید درباره آن بیشتر بدانیم و نحوه عملکرد آنرا آنالیز کنیم و بدانیم که کاربردهای تخصصی و فنی آن چگونه حاصل می شوند.
فرایندی که بین نیم ساعت تا دو ساعت ممکن است طول بکشد و با انتقال پیگمنت به زیر سطح پوست به کمک دستگاه و ابزار مخصوص خود ، به بهبود ظاهری صورت ابرو لب و چشم کمک می کند. برای ماندگاری بیشتر آن باید مراقبتهای قبل و بعد از آن را جدی بگیرید.
مزایای میکروپیگمنتیشن ، به سوی دائمی ماندن
اگر هر روز آرایش کنید شاید تصور بهتری از این جمله داشته باشید ” میکروپیگمنتیشن گامی بلند برای ارایش دائمی بر داشته است ” در واقع یکی از مهمترین میکروپیگمنتیشن همین است که شما را از آرایش روزانه نجات می دهد و ماندگاری طولانی مدت آن برای بانوان کارمند و … ایده ال خواهد بود. هر چند که بیشترین کاربرد آن در آرایش ابروهاست اما در آرایش لب ها و خط چشم هم به وفور از آن استفاده می شود.
مزایای میکروپیگمنتیشن، کمک به زیبایی ظاهر
هدف از آرایش در زیبایی نهفته است . این زیبایی برای بسیاری از بانوان فقط در زیباتر دیده شدن خلاصه نمی شود و تغییر ظاهر در گونه های مختلف زیبایی هم حس زیبا دیده شدن یک خانم را اغنا می کند. که البته در این امر باید احتیاط کرد که زیبای خود فرد دچار تغییر بنیادی نشود. میکروپیگمنتیشن این دو هدف را می تواند به نوعی به همراه داشته باشد. این تغییر میکروپیگمنتیشنی بیشتر در کسانی که در یک حادثه دچار سوختگی شده باشند با تصادفی کرده باشند مشهودتر و بارزتر است و در واقع حکم درمانی پیدا می کند. البته باز در فرم کوچکتر آن کسانی که مشکل در آرایش کردن دارند (آرتروز دست و کمر – یا حساسیت به مواد آرایشی) برایشان راهگشا خواهد بود.
معایب میکروپیگمنتیشن
عدم تغییر در مدل ابرو و خط چشم
برای کسانی که مدام به فکر تغییر خط چشم و مدل ابروهایشان هستند میکروپیگمنتیشن یک مانع بزرگ محسوب می شود. بخصوص خانمهایی که ابروهای پرپشتی دارند و مدام دوست دارند تغییر مدل ابرو داشته باشند . این امر در خط چشم هم مشهود است. چون میکروپیگمنتیشن یک آرایش دائم است این تغییرات نمی توانند بصورت مداوم انجام گیرند.
براحتی پاک نمی شود
بله . اگر به هر دلیلی بخواهید میکروپیگمنتیشن انجام شده را پاک کنید برایتان هزینه خواهد داشت شاید هزینه ای بیشتر از انجام آن . پاک کردن تاتو سخت و زمانبر است.
حساسیت به پیگمنت ها
شاید این اتفاق خیلی کم و نادر باشد ولی هستند کسانی که پیگمنت ها یا همان جوهر و رنگ میکروپیگمنتیشن آلرژی داشته باشند و این اگر بعد از انجام میکروپیگمنتیشن مشخص شود کلا دردسر و مشکل بزرگی را به همراه خواهد داشت . حال آنکه به مشکل پاک کردن و هزینه های آن را در پی خواهد داشت که به آنها هم اشاره کردیم.
مزایا و معایب میکروپیگمنتیشن ابرو : ماندگاری میکروپیگمنتیشن ابرو چقدر است؟
در حالت کلی، میکروپیگمنتیشن بین 6 ماه الی یک سال بر روی پوست شما باقی میماند. اما این مورد به پارامترهای زیادی بستگی دارد.
- نوع پوست : پوست چرب توانایی پذیرش رنگ کمتری نسبت به پوست معمولی و خشک دارد.
- نوع میکروپیگمنتیشن : بسته به نوع رنگ، قدرت دستگاه و کیفیت کار پرسنلی که این کار را انجام میدهد، میتوان مدت زمان بیشتر و یا کمتری را از باقی ماندن رنگ انتظار داشت.
- میزان عرق کردن : رنگ بر پوست افرادی که بیشتر گرمایی هستند و تعریق زیادی دارند کمتر از افراد عادی باقی میماند.
- تغییرات هورمونی : عوض شدن روند ترشحات هورمونی میتواند روی افت کیفیت میکروپیگمنتیشن موثر باشد. مثلا توصیه میشود در حین عادت ماهانه این کار را انجام ندهید. همچنین در دوران بارداری و شیردهی تغییرات هورمونی به سمتی پیش میرود که رنگدانهها دوام کمتری بر روی پوست داشته باشند.
مراقبت بعد از میکروپیگمنتیشن ابرو
پس از میکروپیگمنتیشن ممکن است با مواردی مثل ورم و التهاب در پوست خود مواجه شوید. برای رفع این مشکل کمپرس آب سرد توصیه میشود. موارد دیگر که جزو مراقبتهای لازم پس از میکروپیگمنتیشن به حساب میآیند شامل موارد زیر میشود:
- قرار نگرفتن در معرض خورشید
- عدم استفاده از لنز در نزدیکی نواحی میکروپیگمنتیشن شده
- استفاده نکردن از استخر، به خصوص سونا در اوایل دوران میکروپیگمنتیشن
- عدم استفاده از لوازم آرایش در نواحی میکروپیگمنتیشن شده تا یک هفته پس از انجام عمل
یکی از مواردی که پس از میکروپیگمنتیشن توصیه میشود استفاده از کرم وازلین در نواحی عمل شده میباشد. با این کار یک لایه محافظتی بین پوست خود و محیط بیرون ایجاد میکنید که در اوایل عمل لازم و حیاتی است.
مزایا و معایب میکروپیگمنتیشن ابرو :میکروپیگمنتیشن ابرو مناسب چه افرادی است؟
- دو حالت کلی برای افرادی که قصد انجام این کار را دارند وجود دارد. یکی افرادی که قصد دارند مدل خاص و جدید را به ابروی خود بدهند که این کار برای آنها توصیه میشود؛ چرا که قطعا با این کار به هدفی که دارند میرسند.
- همچنین افرادی که فضا و نقاط خالی زیادی بین ابروی خود دارند که این مورد برایشان آزاردهنده است. با این روش میتوانند این مشکل را حل کنند.
- در قسمت بعد این کار برای افرادی که دچار مشکلات پوستی شدهاند توصیه میشود. برای مثال، افرادی که دچار آسیب دیدگی در نواحی ابرو شدهاند و زخم به جا مانده مانع از رشد صحیح مو میشود و یا افرادی که به دلیل شیمی درمانی قسمتهای زیادی از موی طبیعی خود را از دست دادهاند.
روش پاك كردن ميكروپيگمنتيشن ابرو چگونه است؟
در صورتی که از میکروپیگمنتیشن خود ناراضی باشیم، چگونه باید آن را از روی صورت خود پاک کرد؟
- لیزر : با استفاده از لیرز تا حد زیادی میتوان اثرات رنگی باقی مانده به واسطه میکروپیگمنتیشن از روی صورت پاک کرد.
- میکرودرمابراسیون : این روش، نوعی لایه برداری به حساب میآید. برای حذف رنگدانه با این روش، لازم است تا چند جلسه به مراکز مرتبط مراجعه شود. چرا که اثرگذاری آن، از لیزر کمتر است.
- سونا : استفاده از سونا، به دلیل این که باعث تعریق میشود، یکی از راههای ساده برای پاک کردن میکروپیگمنتیشن ابرو به حساب میآید.
- میکرولیدنینگ : این روش اثر گذاری بیشتری نسبت به لیزر ارائه میدهد و کارایی قوی برای حذف میکروپیگمنتیشن از روی صورت دارد. این کار به این شکل است که پوست به صورت محسوس شکافته میشود و رنگدانههای باقی مانده بر روی پوست حذف میشوند.
- استفاده از داروهای شیمیایی : برخی داروها که به شکل موضعی مورد استفاده قرار میگیرند توانایی این را دارند که به روند پوست اندازی و از بین بردن رنگدانههای زیر پوست تسریع ببخشند. نوع این دارو حتما باید توسط پزشک تجویز شود.