آموزشگاه و سالن زیبایی ستاره می گل

عوض شدن رنگ ابروها بعد هاشور

دلیل عوض شدن رنگ ابروها بعد هاشور

دلیل عوض شدن رنگ ابروها بعد هاشور چیست؟ تاثیر ابروهای پر پشت و زیبا بر زیبایی چهره بر کسی پوشیده نیست، به همین خاطر بسیاری از خانم هایی که به دلایل مختلف ابروی کم پشت دارند، از روش های رنگ ابرو مانند تاتو، هاشور، فیبروز و… استفاده می کنند اما یکی از مشکلات ناخوشایند بعد از هاشور، تاتو و… تغییر رنگ ابرو به رنگ های قرمز، طوسی، بنفش و غیره است که ظاهر ناخوشایندی ایجاد میکند. تغییر رنگ تاتو و هاشور ابرو دلایل مختلفی دارد که در این بخش از مجله آزاده فضیلی به آنها اشاره خواهیم کرد.

علت عوض شدن رنگ ابروها بعد هاشور چیست؟

استفاده از رنگ‌های تقلبی و غیر استاندارد و غیر اورجینال یکی از علت‌های تغییر رنگ هاشور و تاتو است. همانطور که می‌دانید ریزش رنگ در هاشور ابرو بعد از پایان کار کاملا طبیعی است و نباید فکر کنید هر رنگی که ریزش می‌کند تقلبی است، ریزش رنگ‌های نامرغوب بسیار زیاد هستند و بصورت تکه تکه ریزش دارند بطوری که قسمتی از ابرو رنگ داشته و قسمت دیگر ندارد. همینطور باعث ایجاد خارش یا سوزش بی وقفه می‌شود و ممکن است باعث زخم یا حتی عفونت شوند.

عامل دیگر در ریزش رنگ نوع پوست شخص است. معمولا ریزش رنگ در پوستهای خیلی چرب  بیشتر است و احتیاج به ترمیم بیشتری نسبت به پوست‌های خشک دارد. البته ممکن است در مواردی مانند مشکلات هورمونی تغییر رنگ هاشور در  پوست های خشک به دلیل رنگ پذیری سخت اتفاق بیافتد.

از رنگ‌های پایه آب برای پوست‌های خیلی چرب و از رنگ‌های پایه روغن برای پوست‌های خشک استفاده می‌شود.

در هاشور ابرو اگر فشار دست خیلی آرام باشد ممکن است رنگ کامل به زیر پوست تزریق نشود و بعد از گذشت یک هفته ریزش رنگ هاشور آغاز شود به طوری که ممکن است رنگ هاشور ابرو کامل پاک شود. فشار دست در هاشور ابرو به روش میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن اگر به اندازه کافی نباشد موجب تغییر رنگ هاشور ابرو و ریزش رنگ آن خواهد شد.

یکی دیگر از عوامل تغییر رنگ هاشور ابرو، تغییرات هورمونی است. معمولا افرادی که در دوران عادت ماهیانه و بارداری اقدام به انجام تاتو می‌کنند، پس از مدتی شاهد تغییر رنگ تاتو خواهند بود. به همین دلیل توصیه می‌شود تا زمان پایان پریودی و بارداری صبر کنید تا ماندگاری هاشور شما بیشتر شود.

عوض شدن رنگ ابروها بعد هاشور

علاوه بر موارد گفته شد عواملی دیگری علت تغییر رنگ هاشور ابرو و تاتو می‌باشد که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.

  1. سرعت زیاد دستگاه
  2. سرعت زیاد دست
  3. عدم رعایت زاویه مناسب
  4. عدم رعایت عمق سوزن
  5. زمان نامناسب ( پریودی و شیردهی)
  6. استفاده از مواد مخدر و الکل
  7. مشکلات هورمونی و تیروئیدی
  8. استفاده از داروهای خواب آور، ضد بارداری، استرس و اعصاب
  9. بیماری خاص (فشار خون بالا و دیابت)
  10. رقیق بودن خون و تیره بودن و چرب بودن پوست
  11.  استفاده بیش از حد بی حسی پوست
  12.  تجربه پیگمنتر

جلوگیری از تغییر رنگ هاشور ابرو

البته تغییر رنگ تاتو به عواملی مثل نور خورشید و بخار آب و غیره نیز بستگی دارد. بهتر است از رنگ مشکی استفاده نکنید. رنگ های استفاده شده برای هاشور ابرو یا فیبروز ابرو و کیفیت و ماندگاری پیگمنت آن در تغییر رنگ تاتو نیز نقش اساسی دارد. همچنین رنگ پایه و تشکیل دهنده رنگ هاشور ابرو نیز بسیار مهم است. کمرنگ شدن یا تغییر رنگ تاتو ابرو کم رنگ شدن یا تغییر رنگ تاتو ابرو یا هاشور ابرو همیشه به دلیل نامرغوب بودن کیفیت رنگ مورد استفاده نمی باشد و گاهی دلایل دیگری برای تغییر رنگ تاتو ابرو داریم.

گذراندن دوره نقاهت پوست :  هنگامی که کار فیبروز ابرو یا تاتو ابرو انجام می‌شود گذراندن یک دوره بیست روزه را برای تشخیص و تثبیت رنگ فیبروز ابرو یا هاشور ابرو را نیاز داریم. در ابتدا که به خاطر زخم ابرو , ابرو بسیار تیره است و تیره شدن رنگ فیبروز ابرو را داریم. بعد از گذشت یک هفته شوک رنگ داریم که باعث میشود رنگ بسیار کمرنگ شود و در بعضی افراد کاملا پاک می شود. و بعد از گذراندن دوره قهر رنگ و کمرنگ شدن تاتو ابرو بعد از آن می‌توانند نتیجه گرفت که رنگ تاتو ابرو شما نیاز به ترمیم دارد یا خیر .

دکوپاژ ابرو چیست؟ تفاوت دکوپاژ ابرو با ریموو کردن هاشور

دکوپاژ با ریمور در تاتو ابرو فرق دارد. دکوپاژ یعنی اصلاح بدرنگی ابرو ( تزریق جدید رنگ به داخل پوست که رنگی از پوست خارج نمی شود) ولی ریمور کردن یعنی پاک کردن تاتو ابرو ( بیرون کشیدن رنگ از زیر پوست) یا به اصطلاح ساکشن رنگ انجام می‌دهیم.

دکوپاژ کردن دقیقا همان مراحل و روش تاتو کردن ابرو است. فقط رنگ متفاوت (به اصطلاح رنگ های کاور) است . وسایل و مواد متفاوت دیگری نیست.

ابتدا پوست بی حس می شود مانند مراحل تاتو ابرو سوزن مناسب برای پوست انتخاب شود ( اگر ابرو پهن  بود سوزن ۵ سر و اگر باریک بود سوزن ۳ سر)

رنگ‌هایی که برای کار دکوپاژ استفاده می‌شود هم جز رنگ‌های تاتو هستند فقط خالص و خام هستند مثل رنگ سبز…

در چه مواردی از دکوپاژ ابرو یا روشن کردن ابروهای تیره استفاده می شود؟

زمانی که تاتو یا میکروپیگمنتیشن ابرو دودی یا سبز کم رنگ است، امکان این که ناخالصی‌هایی به رنگ‌های دیگر ظاهر شود که نیاز به دکوپاژ ابرو است. زمانی که رنگ ابروهای فرد تیره شده می‌توان دکاپاژ یا روشن کردن ابروها  را انجام داد. ولی نکته بسیار مهمی که در این میان بسیار روی نتیجه نهایی روی هاشور ابرو تاثیر می‌گذارد انتخاب درست رنگ‌ها برای دکوپاژ است.

دکوپاژ ابرو با یک رنگ انجام می شود؟

این مسئله بستگی به رنگ ابرویی دارد که قرار است دکوپاژ شود. مثلا اگر بالای ابرو به دودی می‌زند وسط ابرو به قرمزی و انتهای ابرو بنفش در این مورد باید از تصحیح کننده همان رنگ استفاده شود. برای قسمت دودی از نارنجی برای قسمت قرمز از سبز و برای قسمت بنفش از رنک زرد استفاده شود.

انتخاب صحیح رنگ برای دکوپاژ ابرو

انتخاب رنگ‌ها در دکوپاژ  باید به صورتی باشد که باعث بروز حالت غیر طبیعی در چهره فرد نشود. به همین دلیل از رنگ‌های مکملی استفاده می‌شود که با آن‌ها رنگ نهایی کار را تعدیل یا به زبان ساده خنثی می‌کنند تا به نتیجه مورد نظردست پیدا کنند.

عوض شدن رنگ ابروها بعد هاشور

نقش شما در عوض شدن رنگ ابروها بعد هاشور : مراقبت های فردی بعد از انجام هاشور ابرو

شخصی که عمل فیبروز ابرو یا هاشور ابرو را انجام می‌دهد باید مراقبت‌های ویژه‌ای را برای پوست یا ابروی خود داشته باشد. اگر مراقبتها را انجام ندهد باعث عوض شدن رنگ ابروها بعد هاشور شده یا هاشور ابروی شما کمرنگ می شود.

۱- در ابتدا باید بگویم که استحمام قبل از سه روز باعث رنگ بری و پاک شدن هاشور ابرو می شود. چرا که منافذ یا زخم های پوست کاملاً بسته نشده و رسیدن آب به پوست باعث رنگبری رنگ فیبروز ابرو یا هاشور ابرو خواهد شد.

۲- چرب نگه نداشتن یا زیاد چرب کردن محل زخم هاشور ابرو باعث کمرنگ شد هاشور ابرو می شود. چرا که چربی زیاد باعث میشود رنگ مو از پوست خارج کند و چرب کردن کم پوست صورت و محل زخم باعث می‌شود و در اصطلاح پوسته کند. این پوسته ها به مرور زمان کنده خواهد شد. کنده شدن محل زخم یا ریختن غیر عادی زخم ها باعث خروج رنگ از زخم ایجاد شده و کمرنگ شدن رنگ تاتو ابرو یا هاشور ابرو میشود.

۳- مصرف کافئین و داروهای خاص, بیماری های خاص مثل دیابت,فشار خون و همچنین مصرف داروهایی که روی هورمون های بدن تاثیر می گذارد باعث عدم رنگ پذیری پوست و کمرنگ شدن رنگ فیبروز ابرو بعد از مدتی می‌شود. همچنین مصرف کافئین قبل از انجام هاشور ابرو باعث کمرنگ شدن رنگ تاتو می شود. مصرف دخانیات به خصوص سیگار و مصرف الکل نیز باعث کمرنگ شدن رنگ هاشور ابرو میشود.

۴-استفاده از قرص های اعصاب نیز باعث تغییر رنگ تاتو می‌شود.

۵- رقیق بودن خون شخص و همچنین مصرف داروهایی که باعث رقیق شدن خون میشود نیز کمرنگ شدن رنگ تاتو ابرو یا کمرنگ شدن رنگ هاشور ابرو را در بر دارد.

نکاتی در مورد استفاده از رنگ های خنثی کننده

  • اگر رنگ تاتو به قرمزی بزند خنثی کننده آن زیتونی است.
  • برای زمانی که دکوپاژ دودی، با تناژ آبی بالا باشد از خنثی کننده نارنجی باید استفاده کرد.
  • برای دودی که تناژ سبز آن زیاد باشد ازرنگ خنثی کننده قرمز استفاده می‌شود.
  • اگر رنگ تاتو به بنفش بزند خنثی کننده آن زرد است.

اگر بخواهید دکوپاژ مناسبی انجام دهید باید شناخت درستی از رنگ‌ها داشته باشید تا نتیجه خوبی از انجام دکوپاژ ابرو و روشن کردن ابروهای تیره بدست آورید.

پیام بگذارید

اسکرول به بالا